GTranslate

PROPASTEEL VCI - Slidstærk korrosionsbeskyttende plastfolie
"Den tynde styrke!"

 PropaSteel gif


PropaSteel VCI er en co-ekstruderet plastfolie lavet af specielle resiner, der gør den særlig modstandsdygtig overfor punkteringer og slitage. Den store slidstyrke på især hjørner og langs kanterne gør PropaSteel VCI til det helt rigtige produkt til emballering af f.eks. rør og ringe, også på automatiske viklemaskiner.

Udover at yde mekanisk beskyttelse kan PropaSteel VCI også beskytte mod korrosion, når den behandles med PropaTech VCI-system, hvilket er særlig vigtigt for en lang række metaller.

Sammenlignet med traditionelle metal emballage materialer er PropaSteel VCI et meget innovativt produkt. I modsætning til sine hidtidige modstykker er det for eksempel 100% genanvendeligt og kan let svejses. Det betyder, at pakker kan forsegles lufttæt, når det er nødvendigt. PropaSteel VCI er tilmed meget økonomisk i brug takket være sin begrænsede tykkelse, som dog stadig sikrer et ekstremt højt niveau af beskyttelse. I forhold til traditionelle emballager er prisen pr. kvadratmeter yderst konkurrencedygtig!

PropaSteel VCI garanterer derfor en langt højere produktivitet pr. kg i forhold til andre produkter på markedet.
 

Fordele:

  • Let at bruge

  • Tilgængelig i bredder helt op til 10 meter

  • Kan bruges både manuelt og automatisk

  • Lav permeabilitet

  • Høj slidstyrke, ikke mindst i hjørner og langs kanter

  • Høj effektivitet og lave omkostninger

  • 100% genanvendelig

Som de fleste øvrige stålemballeringsmaterialer er PropaSteel blå af farve, men kan ved større ordrer leveres i alternative farver evt. inkl. brugerens varemærke udover PropaSteel's eget.

PropaSteel leveres normalt i ruller men, hvis det ønskes, også i ark eller poser.

   

Relaterede produkter:

Produktblad:

>