Branchespecifikke automatiserede doseringsløsninger

Branchespecifikke automatiserede doseringsløsninger

Vi tilbyder højpræcise doserpumper og systemer til automatiserede doseringsapplikationer. Uanset om det drejer sig om limdosering, doseringsapplikationer eller forsegling. Vores produkter opfylder kravene fra selv de mest komplicerede applikationer. Uanset om det er til e-mobilitet, kosmetikindustri, medicinsk teknologi, elektronik eller mange andre områder. Vi tilbyder skræddersyede løsninger til din applikation.

Vores kunder drager fordel af en teknologi, der ud over andre tekniske egenskaber tilbyder pålidelig, præcis og hurtig dosering, der hjælper dig med at øge kvaliteten af dine egne produkter. Til hver applikation får du omfattende rådgivning fra Scanmasters specialister og eksperter for at opnå de bedste resultater. Vi tilbyder en præcis, pålidelig, hurtig og sofistikeret teknologi.

Bredt produktudvalg

De produkter, vi sælger, anvendes primært med klæbemidler, maling, loddepastaer, tætningsmidler inden for medicinsk teknologi, kosmetik (mascara, vaseline, parfume og andre) eller i fødevaresektoren (f.eks. saucefyldning med aromakoncentrater). Teknologifokus ligger på dosering (1- og 2-komponent), påføring, fyldning og materialebehandling som fx affasning eller tømning af forskellige produkter fra tønder.

Sammen med vores leverandør, ViscoTec, er vores kernekompetence behandling af meget viskøse, faste, slidende eller skånsomme væsker eller pastaer. Alle væsker med en viskositet op til 7.000.000 mPas kan transporteres og doseres næsten pulsationsfrit og med ekstremt lav skærkraft. Scanmaster tilbyder sammen med ViscoTec teknologisk avancerede løsninger, tilgængelige som standardprodukter eller som en del af et modulært design.

Derudover skaber virksomheden løsninger til de mest udfordrende, kundespecifikke automatiserede doseringsapplikationer og er en enkelt kontaktperson til at levere alle komponenter til et komplet system: fra tømning til forberedelse og dosering. Dette garanterer en succesrig interaktion mellem alle komponenter. For at kunne styre de særlige krav i hver applikation udfører Scanmaster og ViscoTec f.eks. fremragende tests i deres eget laboratorium i tæt samarbejde med kunderne.

Effektiv håndtering af produkter ved tømning, transport og dosering af 1- og 2-komponentmaterialer – inklusive intuitiv kontrolteknologi. Vores produkter er specielt tilpasset det materiale, der skal bearbejdes, og integreres i din produktionsproces.

    has been added to the cart. View Cart