Bedøm kvaliteten af vores produkter og tjenester ud fra kvaliteten af vores kunder! Overalt i de nordlige lande bruger virksomheder i en lang række brancher vores ekspertise til deres succes. Her præsenterer vi et lille udpluk af vores referencer.

Billeder er på vej

denne side kan du finde eksempler på nogle virksomheder, der bruger ViscoTecs udstyr i dag.

Ud over den høje kvalitetsudførelse af vores portefølje, værdsætter vores kunder især vores exceptionelle service. Og det er det, der adskiller os fra konkurrenterne: Du er med os fra planlægningsfasen til idriftsættelsen. Og selv bagefter er vi en pålidelig kontaktpartner.

Vi har allerede med succes implementeret utallige dispenseringsapplikationer i en bred vifte af industrier såsom bilindustrien, rumfart, elektronik, generel industri, fødevarer, farmaceutiske produkter, kosmetik eller medicinsk teknologi. På vores ansøgningsside kan du opdage både anvendelsesområder og mange anvendelseseksempler.

Også du kan drage fordel af vores teknologi, som udover sine tekniske egenskaber frem for alt byder på én ting: Pålidelig, præcis, hurtig dosering, hvormed du højner kvaliteten af ​​dine egne produkter. Du får omfattende rådgivning for hver applikation, og dosistests udføres i vores laboratorier i tæt samråd eller direkte med dig – for at opnå optimale resultater. Vores produkter er optimalt tilpasset hver applikation.

has been added to the cart. View Cart