Velkommen til Scanmaster

Vi leverer unikke doseringsløsninger til både flydende og pastaagtige medier til en lang række industrier, herunder elektronik- og medicinalindustrien. Vores motto er “Du har behovet, vi har løsningen”

Hverken kunderne eller projekterne er ens. Og derfor er løsningerne altid forskellige. Vi arbejder derfor tæt sammen med vores kunder gennem hele processen, for at skabe den optimale doseringsløsning. Kun det bedste er godt nok!

Vores store erfaring og vores brede viden gør, at vi kan løse praktisk talt enhver doseringsopgave, når det kommer til flydende og pastaagtige medier.

Det vigtigste for os er at løse vores kunders behov, også de mere komplicerede, som når massefylden af ​​materialet overstiger 4 – eller hvis doseringsmængden er så lille som 0,006 mikroliter – eller hvis så meget som 60 liter i timen skal blandes. Det er netop dette, der har gjort Scanmaster til Skandinaviens mest udviklingsorienterede leverandør af unikke doseringsløsninger.

Vi sælger kun doseringsudstyr fra de allerbedste leverandører i verden, herunder f.eks. Tysk ViscoTec, Tysk/Schweizisk Dopag og Engelsk Meter Mix.

De fremstiller alle avanceret og anerkendt doseringsudstyr, som det bruges af de store bilproducenter, smartphone-producenter og medicinalfirmaer.

Hvis vi føler, at noget kan optimeres – så bliver det optimeret og gjort endnu bedre. For kun det bedste er godt nok for vores kunder. Og netop derfor har vi de seneste to år udviklet to nye maskiner til indstøbning af f.eks. elektronik. ViScaMix til håndholdt manuel dosering og ViScaFeed til mekanisk robotdosering.

Begge maskiner er blevet lanceret med stor succes, og vi er meget stolte over, at vi nu også er en udviklings- og produktionsvirksomhed.

Scanmaster er beliggende i Roskilde i Danmark og består af et team af dedikerede medarbejdere. Fælles for alle er, at vi brænder for det, vi laver. Vi er kvalitetsbevidste; vi er ambitiøse og går aldrig på kompromis.

Vi har kunder i hele Skandinavien, Finland og de baltiske lande og vi gør en stor dyd ud af at servicere og rådgive vores kunder, både før, under og efter levering af udstyret.

Ejer og direktør for Scanmaster, Henning Pedersen, har omkring 30 års erfaring i branchen. Opgaverne har gennem tiderne været meget varierede. Vi har for eksempel leveret udstyr til fremstilling af alt fra plastre til kampfly og fra smartphones til vindmøller – og alt derimellem…

Med de nye avancerede og fremtidssikrede maskiner fra Scanmaster, ViScaMix og ViScaFeed er vi nu stærkere end nogensinde, også når det kommer til at finde den rigtige doseringsløsning til dig.

Så tænk på Scanmaster, næste gang du skal lime, forsegle eller dosere flydende eller pasta-lignende medier.

Vi har løsningen!

1983

Etableret

SCANMASTER bliver etableret som den danske distributør af DOPAG blande- og doseringsudstyr
1994

ApS

Virksomheden ændrer sig fra at være et personligt ejet selskab til at være ApS
1999

Ny adresse og nyt navn

Virksomheden flytter lokation fra Helsingør til Birkerød. DOPAG AG opkøber en del af selskabet, som nu går under navnet Dopag Scan ApS.
2008

Roskilde

Virksomheden flytter til Roskilde
2014

Ny ejer

Selskabets administrerende direktør overtager hele virksomheden og fortsætter som DOPAG-distributør i Danmark og Sverige. Virksomheden skifter navn tilbage til SCANMASTER ApS
2017/2018

Udvidelse

Virksomheden ekspanderer i omsætning og medarbejdere
2021

Produktionsvirksomhed

Scanmaster lancerer sine første egne maskiner, ViScaMix og ViScaFeed
2023

Nyt look

Scanmaster får et nyt udtryk med en ny hjemmeside

Hos Scanmaster får du

  • De bedste doserings- og dispenseringsløsninger i Skandinavien
  • Service, Reservedele og forbrugsstoffer til det solgte udstyr
  • Beskyttende emballage
  • Industriel elektronik såsom lækagedetektion og tromlemålere mm.
  • Kontraktarbejde (start af produktion)
  • Rådgivning
has been added to the cart. View Cart