Hjælp til “Opstartsfasen”

Hos Scanmaster besidder vi en unik knowhow inden for vores markedsniche. Derfor er det ofte til din fordel, at vi tilbyder at starte en mindre produktion i vores anlæg. Dette sikrer, at fortrolighed og viden om processerne opnås, inden produktionen flyttes til kunden efter tilstrækkeligt volumen og økonomisk grundlag.

Eftersalg

Servicebesøg

Forebyggende vedligeholdelse

Aftaler om forebyggende vedligeholdelse sikrer dig mod ubelejlige systemnedbrud og nedetid. Vi aflægger besøg med jævne mellemrum og inspicerer udstyret. Du vil modtage en rapport med de gennemgåede varer og vores bedste råd. I nogle tilfælde kan serviceteknikeren reparere på stedet, hvis det er nødvendigt. Kan du leve med systemafbrydelser? Har du råd til ikke at underskrive en aftale med os… Overvej muligheden.

service machine scanmaster

Lækage

Undersøgelser viser, at lækage ofte er forårsaget af en forkert installeret pakning. Løsningen er ofte at erstatte konventionel CIP (cured-in-place) pakning, som i de fleste tilfælde er en todelt silikonetætning, der blandes og robotdispenseres direkte. Hærdning foregår i en tunnelovn.

Støvtætning

Udover at forhindre lækager fungerer pakningerne også glimrende som støvtætning. Scanmaster tilbyder at lægge pakker enten direkte på maskindele og på bestrøget papir eller pap. Ønsker du at få assistance, tilbyder vi komplette systemløsninger til formålet.

Web-baseret servicestyring

Lad os hjælpe dig med at opsætte overvågning af dit udstyrs servicebehov. Vi laver en serviceplan på din pc. Du bliver derefter påmindet, når det er tid til service på dit udstyr. Hvis du “glemmer” det – vil vi huske og minde dig om det. Dit udstyr holdes velfungerende, og du spares for dyre nedbrud.

    has been added to the cart. View Cart