Medicinsk teknologi stiller de højeste krav til pålidelighed og processikkerhed i produktionsprocessen. Der lægges særlig vægt på montering af medicinske produkter – ikke kun på grund af de høje lovkrav. Det er ikke ualmindeligt, at limning, indkapsling eller forsegling finder sted under renrumsforhold.

Vores doseringssystemer og doseringskomponenter gør dig i stand til at fremstille medicinsk udstyr og dele med procespålidelighed. Selv med de mest krævende krav. Dine kunders liv afhænger jo af det!

Vores rene volumetriske dispensere tillader kontinuerlig og pulsationsfri dosering. Og dette er uanset viskositeten af ​​de klæbemidler, fugemasser eller pottemasser, der skal behandles. Teknologien er særlig skånsom og lav forskydning. Denne video viser tydeligt fordelene ved vores farmaceutiske dispenserserie.

Limning af pacemakerskaller

En anvendelse for vores doseringspumper er limning af pacemakerskaller. Både med en-komponent og to-komponent klæbemidler.

Vi garanterer absolut præcist arbejde i alle applikationer: For selv med meget fine doseringspunkter eller linjer med ekstremt små mængder materiale opnår vi et nøjagtigt blandingsforhold. Fra begyndelsen til slutningen af ​​doseringsperlen.

Du drager fordel af en klæbebinding på mange måder:

Lav eller ikke-eksisterende termisk belastning på sammenføjningsmaterialerne.
Overflade og mikrostruktur af de komponenter, der skal sammenføjes, forbliver uændrede under limningen.
En klæbemiddel kan også have tætningsegenskaber.
Næsten alle komponenter kan limes – fra meget små til meget store.
En klæbefuge med UV-klæbemidler tillader genplacering af komponenter under montering.
I bedste fald fremstilles medicinsk udstyr fuldautomatisk. Da manuel håndtering er den største omkostningsdriver. Du kan her læse, hvordan hullerne i delvist automatiserede processer kan lukkes.

Limning af kateterkomponenter

Vores dispensere bruges også til at binde kateterkomponenter. Afhængigt af om katetrene er lavet af glas, plast eller metal, udleveres her generelt RTV-silikoner eller UV-hærdende klæbemidler. Vi garanterer meget hurtig påføring med reproducerbar klæbepåføring – med en repeterbarhed på >99 %.

Et kig på udviklingen inden for katetre viser potentialet i f.eks. adhesive bonding-teknologi som en del af automatiseret produktion inden for kateterfremstilling. Der er næppe et medicinsk område, hvor katetre ikke bruges. Hvad enten det er i intensivmedicin til ventilation, i urologi som blærekateter eller i kardiologi som hjertekateter – listen kan fortsætte.

Enkelt sagt begynder fremstillingen af ​​et kateter altid med ekstruderingen af ​​rørene, som i næste trin skal bindes til de såkaldte konnektorer. Denne klæbeforbindelse skal samtidig sikre kateterets tæthed. Med vores mikrodispenseringsmærke preeflow påføres selv de mindste mængder klæbemiddel med stor nøjagtighed. Mængden er beviseligt den samme gennem hele produktionscyklussen. Leveringshastigheden kan valgfrit ændres, hvis det kræves af en specifik komponent af kateteret, såsom ballon, manchetter eller endda konnektorer. Selv efter at leveringshastigheden er blevet justeret, er doseringen nøjagtig.

En optimal proces kombinerer ekstrudering, skæring og limning via en automatiseret proces. Da fejlpotentialet er størst ved manuel sammenføjning. Vi rådgiver dig gerne om implementeringen af ​​en sådan proces – udfyld blot vores kontaktformular.

Procespålidelig påfyldning af højviskositetsprodukter inden for medicinsk teknologi

Vores doseringsteknologi muliggør processikker påfyldning af tyktflydende, forskydningsfølsomme eller slibende produkter og såkaldte halvfaste stoffer. Den er perfekt egnet til f.eks. dermale fyldstoffer som hyaluronsyre eller liposombaserede depotlægemidler.

Fyldningen er fleksibel, men meget præcis. Nettodoseringstiden kan være mindre end et sekund pr. sprøjte – med en påfyldningsnøjagtighed på >99 %. Vores specielle design tillader et programmerbart tilbagesugning, som sikrer et defineret gevindbrud og forhindrer utilsigtet dryp eller trådtræk.

    has been added to the cart. View Cart