Mikrodispenseringssystemer inden for elektronikindustrien muliggør topmoderne fremstillingsprocesser og forlænger levetiden af elektroniske komponenter. Vores dispenseringssystemer bruges f.eks. til at bearbejde klæbemidler, tætningsmidler, pottepasta, loddepasta eller termisk ledende pasta.

Kravene til præstationer for stadig mindre komponenter og samtidig faldende produktionsomkostninger stiger konstant. Fuldt automatiske og procesikre mikrodispenseringssystemer som vores ViScaMix, ViscoTec og preeflow dispenseringssystemer gør dette muligt!

Væsker og pastaer doseres udelukkende volumetrisk og håndteres yderst skånsomt. Selv klæbemidler med faste partikler og der er følsomme overfor skærbelastning kan transporteres uden problemer. Og med en gentagelsesnøjagtighed på 99 % – uden luftindeslutninger!

For mere information om vores mikrodispenseringssystemer til elektronikindustrien, klik her.

LED-potting / LED-encapsulation

Materialet til LED-forsegling er normalt lavviskøst. Toplevetiden kan variere fra få til mange timer. ViscoTec’s rene volumetriske uendelige stempeleenhedsprincip sikrer præcise og gentagelige resultater. En fremragende lysudgang er et bevis på dispensernes rene arbejde. Den skærfølsomme dosering sikrer, at fyldstoffer forbliver fuldstændigt intakte.

Conformal coating

Conformal coating er en beskyttende belægning. Den fås enten som en ikke-gennemsigtig eller gennemsigtig lak, der påføres en komplet PCB eller dele af PCB’erne. Materialerne er normalt højviskose termiske eller UV-hærdende materialer og doseres på PCB’en enten ved hjælp af en tyndfilm- eller tykfildsprocedure.

conformal coating

Dam & Fill

I dam- og fyldningsapplikationer er det primære mål at beskytte meget komplekse samlinger. Først påføres en højviskøs barriere, kendt som “dammen”, på overfladen der skal forsegles. Derefter fyldes det tilstødende område med en fyldstof. Og området der doseres, forsegles og beskyttes af det flydende materiale.

dam-and-fill

Glob top

Glob-top potting er designet til at beskytte følsomme komponenter, normalt halvlederchips. Det beskytter mod mekanisk stress såsom vibrationer eller temperatursvingninger. Eksterne miljømæssige faktorer som fugt eller korrosion forhindres derfor i at påvirke de forseglede komponenter. Denne effekt opnås ved at påføre en flydende harpiks-matrix, typisk en epoxyharpiks-klæbemiddel, som derefter hærdes.

glob-top

Mikrodispensering

Mikrodispensering henviser til dosering af væsker eller pastaer i volumenområder på blot et par mikroliter. Anvendelsesområderne omfatter eksempelvis perledosering, forsegling, prikdosering, indkapsling og 2-komponentsapplikationer. Disse applikationer kræver specielt høje niveauer af præcision, gentagen præcision og pålidelighed.

microdispensering

Underfill

Underfyldningsapplikationer anvendes normalt med isotrope ledende klæbemidler. Det isotrope ledende klæbemiddel etablerer den elektriske forbindelse mellem mikrochippen og substratet. Da dette klæbemiddel ikke påføres over hele overfladen, er det nødvendigt at genopfylde det hule rum, eller “underfylde”, når det er hærdet (enten termisk eller ved hjælp af UV-stråling).

dam-and-fill

Optisk limning

Optisk limning er en proces, hvor der påføres en klar lim mellem lagene af glas i en touch-skærm. Det primære mål med denne limningsproces er at forbedre skærmens ydeevne – for eksempel udendørs. Denne procedure eliminerer kløften mellem glasset og skærmen. Der lægges stor vægt på doseringspræcisionen inden for smartphone- og tabletproduktion i særdeleshed.

Lad Scanmaster hjælpe dig med din applikation. Kontakt os i dag!

    has been added to the cart. View Cart