Vores doseringsteknologi muliggør processikker påfyldning af meget viskøst materiale såsom dental keramik, tandblegningsgeler og polymerer til dentale produkter. Og den er lige så velegnet til slibende produkter som polerpastaer.

Procespålidelig dosering med en afvigelse på ±1 % for påfyldningsmængder fra 0,1 ml garanteres af absolut linearitet mellem rotorhastighed og doseret mængde. Kontrolleret trådbrud takket være justerbar tilbagesugning ved slutningen af ​​dosering forhindrer dryp eller trådtræk af de forskellige materialer.

Enkel påfyldning af sprøjter til tandlæger – Halvautomatisk løsning

I dentalindustrien fyldes mange forbrugsstoffer i engangssprøjter med Luer-Lock. Ofte manuelt og derfor meget tidskrævende. Vi har en løsning til at gøre dine produktionsprocesser mere effektive og økonomiske. Ikke kun tidsbesparelser og sikker håndtering eller nem betjening er vigtige pluspunkter ved vores doseringsløsning. Doseringssprøjterne fyldes præcist og forsigtigt. De mindste mængder er vores speciale. Selv ved 0,1 ml opnår vi en repeterbarhed og doseringsnøjagtighed på >99 %. Og dette er uanset viskositeten af ​​dine materialer. Sprøjterne kan fyldes via Luer-Lock-tilslutningen samt via stempelsiden. Afhængig af ansøgningskravet.

Påfyldning af flydende kompositter

Ved påfyldning af flydende kompositter, det vil sige fyldmaterialer af plast og glas, overbeviser vores hygiejniske dispensere på flere måder: med nøjagtige doseringsmængder og en gentagelsesnøjagtighed på >99 %. Derudover er der ingen forurening af emballagen eller doseringsnålen. Dette reducerer materialespild og dermed omkostninger. Og vores teknologi er særligt velegnet til stærkt slibende materialer; håndtering er absolut skånsom.

Dine fordele:

  • De mindste mængder fyldes med høj præcision
  • Perfekt egnet til slibende og vanskelige doseringsmaterialer
  • Ren trådafbrydning takket være sugeeffekt for gentagelige doseringsresultater
  • Halv- og fuldautomatisk løsning

    has been added to the cart. View Cart