Drag fordel af vores erfaring

Scanmaster har mere end 25 års erfaring med materialer, blande- og doseringsudstyr. Og vi stiller vores oplevelse gratis til rådighed for dig…

Valg af materiale … er ikke altid let …

Vi har stor erfaring med lim, fugemasse og specialsmøremidler. Det kan være en jungle at finde den rigtige løsning blandt alle mulighederne. Ofte fejler nye projekter på grund af forkert materialevalg fra starten.

Så lad os vejlede dig i at finde det rigtige materiale og den bedste leverandør til dine opgaver.

rådgivning

Partner til din doseringsløsning

Kun få virksomheder har ressourcer eller kompetence til at drive nye projekter på dette område. Oftest negligeres behovet og ikke prioriteres, uanset hvor vigtigt det er. Det er her, vi ved, at du kan drage fordel af vores erfaring.

Vi tilbyder dig derfor muligheden for at hjælpe dig igennem alle faser af projektet. Disse omfatter forundersøgelser, specifikation af materialer, test, korrespondance med relevante leverandører, specifikation af blande- og doseringsudstyr og automationsløsninger.

Lyder det tiltalende at have en partner på dette område? Det bedste af det hele er, at det er helt gratis, fordi vi krediterer alt vores arbejde, når du køber udstyr anbefalet af os.

Så spørgsmålet er: Har du råd til ikke at spørge om råd…

    has been added to the cart. View Cart